Sjukförsäkring utan mänskligt värde !

Utförsäkrad när man blivit svårt sjuk ?

Källa;
UNT insändare 2009-06-24

Riktigt dåligt med nöjesresa för personalenGRATIFIKATIONER. Ena dagen hör jag den ansvarige chefen för vårdcentralen i Östhammar och Försäkringskassans talesman försvara en "bonus" på 250 000 kronor för ett gott arbete när det gäller att minska sjukskrivningarna.
Dagen efter läser jag i en debattartikel hur politiker slår sig för bröstet om hur förträffliga de är. Då ställer jag mig frågan: Hur korrupt är vårt system egentligen?
Vår offentliga förvaltning - staten, landstinget och kommunen - finansieras av skattemedel. Vi inom den offentliga verksamheten skall utan egen vinning naturligtvis se till att medborgarna får ut det mesta möjliga från dessa medel.
Man kan tolka ett radioinslag som sändes 15/6 att förut misskötte sig både sjukvården och Försäkringskassan. Nu får man ut gratifikationer på skattebetalarnas bekostnad.
Politiker i alla nivåer vill mycket, detta är hedervärt, men när tjänstemännen med ryggdunkningar fixar till det på det här viset är det riktigt illa.
Hade de 250 000 kronorna gått tillbaka till verksamheten i Östhammar med förbättringar för invånarna i Östhammar som följd hade det varit okej. Men en nöjesresa till Mallorca för anställda är riktigt illa.
Skulle vi som arbetar inom försvaret reducera någon verksamhet och sedan använda de sparade pengarna till att ens åka till Östhammar skulle det bli en storm.

Jan-Erik Källman
Bälinge

Källa/insändare UNT 2009-06-24

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.12 | 18:23

Toppentips!!

...
19.11 | 15:12

Vacker kreation! Tack för utförlig beskrivning och inspiration!

...
14.11 | 12:55

Tillverkade 2st åt sönerna idag. Blev bra. Tack för info

...
17.09 | 11:19

Men så härligt! Önskar er en härlig resa. Ta det lugnt på vägen och hälsa Monica! Kramar!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS