unt.se/halsa/

http://www.unt.se/halsa/

Publicerad: 2012-03-05
Källa:
http://www.unt.se/halsa/


Fler vill ha personlig tränare

Personliga tränare

Pris: Kostnaden för personlig träning varierar beroende på ort och på den personliga tränarens utbildning och erfarenhet. Här i Uppsala är den vanligaste kostnaden för en personlig tränare från 500-700 kr. Men om man tränar mer regelbundet så sjunker timpriset till runt 400 kr

Att gå ner i vikt eller hårdträna inför ett lopp kan vara anledningar till att gå hos en personlig tränare. Efterfrågan på personliga tränare fortsätter att växa i landet och i Uppsala väljer allt fler att ge dyra pengar för att komma i form.


Det vanligaste målet för de som skaffar personlig tränare är att komma i form, menar Rikard Wendt. Kunderna kan vara allt från elitidrottare till pensionärer som aldrig varit på ett gym. Vissa kunder har han träningspass med fyra gånger i veckan och andra bara en gång i månaden. Han tror att inom ett par år kommer fler personliga tränare än i dag att kunna livnära sig helt på vad de gör.
– Jag upplever det som att efterfrågan på personliga tränare har fördubblats de senaste två åren, säger han.

Han tror att den ökade efterfrågan beror på att folk har blivit mer intresserade av träning och hälsa i allmänhet. Den som prioriterar träning högt är också beredd att investera mer i sin hälsa. Samtidigt medger han att det innebär en kostnad.
– De ser helt enkelt att vinsterna med en personlig tränare överväger kostnaderna, säger Rickard Wendt. Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.12 | 18:23

Toppentips!!

...
19.11 | 15:12

Vacker kreation! Tack för utförlig beskrivning och inspiration!

...
14.11 | 12:55

Tillverkade 2st åt sönerna idag. Blev bra. Tack för info

...
17.09 | 11:19

Men så härligt! Önskar er en härlig resa. Ta det lugnt på vägen och hälsa Monica! Kramar!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS